M. Panka gondolatai rólam

Hogy miben segített Eszter? Hát mindenben! 🙂

Kirúgtak a munkahelyemről, amit nagyon szerettem és az embereket is nagyon szerettem ott, nehezen találtam új munkát, ahova nem szívesen jártam be az első hónapokban. Ekkor kerestem fel Esztert, aki
segített elengedni a volt munkatársaimat, segített rájönnöm mennyi pozitív dolgot értem már el az életemben és hogy igazából bármire képes vagyok. Rátaláltam magamra, az önbizalmamra és a nőre,
aki eddig valahol nagyon mélyen élt bennem. Óriási utat jártam be mióta hozzá járok, a mostanra már nem is annyira új munkahelyemen előléptettek, és folyamatosan kapom a pozitív és elismerő visszajelzéseket.
Jelenleg a kapcsolódásaimon azon belül is a párkapcsolatomon dolgozunk, de már ebben is rengeteget
segített. Az érzelmi kommunikációm ezer százalékot fejlődött, türelmet tanultam és ami számomra nagy segítség az állandó visszatérő mondata: Minden, ami történik velem az engem szolgál.
Már ennyi segítség miatt is örökre hálás leszek neki de folytatom utamat amin Ő indított el és remélem tovább segít és tanít engem.
M. Panka

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Jelentkezz be még ma!

Az a dolgom, hogy segítsek megmutatni neked, hogy milyen lehetőségek rejlenek benned, amiket te most még nem látsz. Tudom, hogyan hívjam elő belőled ezeket a készségeket és hiszem, hogy ezeket látva te is a legjobbat fogod kihozni önmagadból. A coaching folyamat során megkeressük mindazon skill- eket, melyekkel egy célorientált, boldog, sikeres életút vár rád.

Kapcsolat

Sólyom Eszter