Párkapcsolati elakadások

A cél, hogy érezd magad jól

Ha kapcsolati nehézségeken keresztül nem tudod megélni önmagad, nincs időd magadra társad mellett, állandó hiányérzeteket élsz – na, akkor valami nincsen rendjén. Előfordul, hogy sűrűn a párodat hibáztatod, vagy ő hibáztat állandóan téged? Nem tudtok együtt haladni, fejlődni?  Nincs benne megértés elfogadás csak a folyamatos vita jellemzi a kapcsolatotokat?  

Jelen helyzetedben éppen egyedül, szingliként éled az életed? Nem érted a miérteket, hiszen te úgy érzed mindent megteszel, hogy változzon a helyzeted?  Már jó ideje vágysz egy kiegyensúlyozott párkapcsolatra, azonban meguntad a várakozást? Szeretnél a kialakult helyzeten változtatni, egy szeretetteljes kapcsolódásban kiteljesedni?

Sosem a bűnöst akarjuk megtalálni, hanem a rosszul működő hozott, vagy felvett mintázatokat átkeretezni.

Keress fel egyéni coaching ülések lehetőségéért és keressük meg együtt a problémáid eredőjét!

Jelentkezz be még ma!

Az a dolgom, hogy segítsek megmutatni neked, hogy milyen lehetőségek rejlenek benned, amiket te most még nem látsz. Tudom, hogyan hívjam elő belőled ezeket a készségeket és hiszem, hogy ezeket látva te is a legjobbat fogod kihozni önmagadból. A coaching folyamat során megkeressük mindazon skill- eket, melyekkel egy célorientált, boldog, sikeres életút vár rád.