Nőiességi elakadások

A cél, hogy érezd magad jól

Nőiességed megélésének hiánya sok probléma eredője lehet. Ismerős, hogy folyton elégedetlen vagy önmagaddal és nem szeretsz tükörbe nézni? Történt már meg veled, hogy amikor megdicsértek, te nem tudtál a dicsérettel mit kezdeni, viszont, ha nem kapsz dicsérő szavakat, akkor hiányoznak és emiatt bántod a környezeted? Nem vagy egyedül.

Sok nő lebecsüli a képességeit, állandóan szidalmazza magát, ha valami nem sikerül. Tudom, te is sokszor a maximalizmusba menekülsz, s ha ilyenkor sikertelenség ér, ismét okot adsz magadnak az önbántásra. Sokszor nem is mersz láthatóvá válni, máskor állandóan a középpontban akarsz lenni. Számtalanszor hibakutatási üzemmódban vagy, miértekre keresed a válaszokat, de nem foglalkozol a hogyan kérdéskörével. Segítek feloldani neked ezeket a rossz beidegződéseket és körbejárjuk az anyaság kérdését is, hogy mennyire voltál várt, vagy nem várt gyermek. 

Beszélgetéseink során megérted majd a benned zajló folyamatokat, hiányérzeteket, és ez egy olyan fejlődést indít be, mely során megnyugszol, s hatására eredményeket érsz el.

Próbáljuk megérteni a tükörfunkciókat, hogy mit jelentenek és hogyan tudjuk a napi folyamatainkban értelmezni azokat. Keressük a választ találkozásainkon arra, hogy mi, mikor, hogyan történt és nem arra, hogy miért. Körbe járjuk a szülői mintákat, szerepköröket, generációs minták működését. A sikertelen viselkedési mintákat új, sikeres viselkedésmódokra cseréljük le.

Jelentkezz be még ma!

Az a dolgom, hogy segítsek megmutatni neked, hogy milyen lehetőségek rejlenek benned, amiket te most még nem látsz. Tudom, hogyan hívjam elő belőled ezeket a készségeket és hiszem, hogy ezeket látva te is a legjobbat fogod kihozni önmagadból. A coaching folyamat során megkeressük mindazon skill- eket, melyekkel egy célorientált, boldog, sikeres életút vár rád.