Gyermeknevelési elakadások

Kamasz gyermeked állandóan harcban áll veled, önmagával, a világgal, a családdal? Folyton elkülönül és bezárkózik? Kommunikációja csakis az online tér? Állandósult az ellenállás a kommunikációban? Feszültséget észlelsz a gyermeked és közted?
Amennyiben gyermekednél szorongást, tanulási és magatartási problémák veszel észre, kezelhetetlenek érzed a problémát, állandó hibáztatásba torkollik kettőtök kapcsolata, üljünk le és beszéljük át! A gyermeked minden esetben tükör számodra, és feszegeti a határait, ezáltal a tiedét is. A problémák kialakulásában minden családtagnak szerepe van, hiszen mindenki hat mindenkire. „Szeretetkertetek” így folyamatosan sérül.

Jelentkezz be még ma!

Az a dolgom, hogy segítsek megmutatni neked, hogy milyen lehetőségek rejlenek benned, amiket te most még nem látsz. Tudom, hogyan hívjam elő belőled ezeket a készségeket és hiszem, hogy ezeket látva te is a legjobbat fogod kihozni önmagadból. A coaching folyamat során megkeressük mindazon skill- eket, melyekkel egy célorientált, boldog, sikeres életút vár rád.