Egyéni coaching

A benned rejlő lehetőségek kiaknázása

Lásd magad előtt, ahogy életed hídján állsz és döntened kell arról, hogy melyik oldalon mész végig?

A jól ismert régi úton, ahol ugyanazokat az élethelyzeteket éled meg és ahol főszerepet kap a hiányérzet, a félelem, a düh, a sikertelenség, a fájdalom? Ott haladsz tovább, ahol nem tudod megvalósítani az álmaidat? Ott, ahol folyamatosan panaszkodsz és harcban állsz a környezeteddel? Ezen az úton a megszokott módon reagálsz tovább és úgy érzed, egy helyeben toporogsz, nem haladsz, nem látod a kiutat, még akkor sem, ha a szereplők változnak is az életben. A végeredmény mindig hasonló, szinte ugyanaz a beazonosíthatatlan rossz érzés.

A másik oldalon nincs tapasztalatod. Ez tudom, nehéz döntés. Azonban választhatod a hídnak azt az oldalát, ahol végig haladva megélheted a változást, megtapasztalhatod az elfogadás, a nyugalom,  a lazaság, a könnyedség áramlását, – azokat a csodákat, mellyel megvalósíthatod az álmaidat.

A belül, mélyen zajló gondolatok, érzések, elakadások beazonosításában tudlak segíteni az egyéni coaching alkalmakon. Érzelmi kommunikációval hozzuk ki belőled a megélést és megoldást. A beszélgetéseink során más látásmódot mutatok neked. Segítek a kérdéseimmel, hogy érzéseidet ütköztetni tudd a gondolataiddal. Az egyéni coaching során egyedül indulsz el az önfejlesztés útján, azonban hamarosan érzékelheted és megélheted a környezeted visszajelzéseit, mely visszatükrözi a benned zajló változásokat.

A coaching üléseken nem fogod magad a nehézségben egyedül érezni, mert megértelek és a saját tapasztalataimból merítkezve, a számodra legmegfelelőbb segítséget nyújtom.

 

Tudom, egy önismereti munka nehéz út. A sok érzés és új információ közül nehéz, hogy kiszűrd a lényeget, és ne vesszél el a részletekben. Az én feladatom, hogy erre rávezesselek és figyelek rá, hogy a beszélgetéseink végén mindig összefoglaljuk majd a hallottakat.

Mikor érdemes segítségért fordulnod?

  • Kiégés esetén, ha egy ideje már nem találod az örömöd a munkádban, s ezáltal kényszernek éled meg a napi rutint.
  • Stresszkezelési problémák esetén, mikor már nem tudsz aludni esténként, mert gyötörnek a gondok, és állandóan ezen pörögsz. H nem tudsz szabadulni a fejedben dúló háborútól, ami a hiányérzetekről, lehúzásokról, feszültségről, félelmekről, szorongásokról szól.
  • Gyászfeldolgozás folyamatában.
    Életünkben többféle formát ölthet a gyász: szeretteid elvesztése estén, vagy ha az élet egyéb területein szenvedtél veszteséget előtörhet belőled a gyász érzése. Ennek kiváltója lehet például egy veszteség üzleti, baráti viszonyban, válás, szakítás esetében, vagy egy vállalkozás, munkahely módosítás során is. Az én feladatom, hogy segítsek neked a veszteségeid kezelésében.

Jelentkezz be még ma!

Az a dolgom, hogy segítsek megmutatni neked, hogy milyen lehetőségek rejlenek benned, amiket te most még nem látsz. Tudom, hogyan hívjam elő belőled ezeket a készségeket és hiszem, hogy ezeket látva te is a legjobbat fogod kihozni önmagadból. A coaching folyamat során megkeressük mindazon skill- eket, melyekkel egy célorientált, boldog, sikeres életút vár rád.