Ismerj meg!

Ki vagyok én?

Sólyom Eszter

Coach
  • Azokra a kérdésekre keressük a választ, hogy mi, mikor, hogyan történt és nem arra, hogy miért.
  • A coaching folyamatok nemcsak a jelenlegi problémák megoldásában segítenek, hanem abban is, hogy azokat ne adjuk tovább a családban generációról generációra.
  • Gyakorlatokkal segítek, hogy a tükörben szeretettel tudjál önmagadra nézni.

Sólyom Eszter vagyok, 2008 óta tevékenykedem coach- ként.
Tizenöt év önfejlesztéssel a hátam mögött döntöttem úgy, hogy diplomát szerezzek, mint hivatásos Coach. Megfogalmazódott bennem lassan, de biztosan az a küldetés, hogy a bennem lévő tapasztalatokkal, és a tanulmányaim során megszerzett elméleti tudással felvértezve komplex egységben szeretnék másokat fejleszteni, segíteni, ezáltal könnyítve meg a mindennapok küzdelmeit.

Régen én is a saját beszűkült és bezárt világomban éltem és egy hosszú rögös úton mentem keresztül, míg végül eljutottam a szabad, örömteli, kreatív, szeretetteljes élethez. Így lett kerek egész az én világom. Ennek a hosszú útnak a megélése és az ebből fakadó örömteli élet motivált arra, hogy másoknak kezet nyújtva biztosítsak támaszt ezen a rögös úton, hogy  elérjék szívből jövő álmaikat és céljaikat.

A munkám során sokat próbált eszközrendszeremmel ébresztem fel mindenkiben azt a belső varázserőt, amivel minden ember rendelkezik, és ami egy boldog, örömteli élethez vezet.

Milyen lesz velem ez a közös utazás?

Rávezetlek arra, hogy hogyan generálod a problémáidat és mit üzennek neked ezek a folyamatok. Megtanítalak, hogyan kezeld őket és mit tegyél, hogy változást hozzál létre ebben a helyzetben. Gyakorlatokkal segítek, hogy a tükörben szeretettel tudjál magadra nézni és mosolyogjál önmagadra, s rátaláljál a valódi énedre.

Végig fogom majd a kezed, nem hagylak magadra, – én leszek a társad a folyamatban.

Ha úgy érzed, hogy egyhelyben toporogsz, nem tudsz és nem is mersz rajta változtatni, akkor valójában a félelmeid uralják az életed. Változásra van szükséged, amiben én a kezedet fogva segíteni tudok neked. Ha magadra ismersz a fent leírtakból, akkor itt az ideje a változásnak! Keress bátran!